Scandinavian Poker Awards

Proffer mister lukrative kontrakter – Antonio Esfandiari uten kontrakt. Absolute Poker og Ultimate Bet har bestemt seg for å kvitte seg med noen proffer. Disse to pokersidene er eid av Absolute Entertainnment og de vil nå endre på markedsplanen sin.  Som en følge av dette står nå Michael Mizrachi, Antonio Esfandiari og Mark Seif uten kontrakter.

Absolute Entertainnment sier at de vil la være å profilere seg så hardt i USA, grunnet den nye gambling loven, og at de da fristiller penger direkte til sine kunder i steden.

En merkelig avgjørelse synes vi på pokernytt.no at de kvitter seg med Player of the year Michael «the grinder» og Antonio, og at de dessuten velger å beholde Annie Duke.

Ultimate Bet skal fortsette å promotere Aruba Classic i USA, med Phil Hellmuth og Annie Duke som frontfigurer, og Absolute Poker skal satse tungt i Canada med modellen Serinda Swan. Vi tror at de tre profilerte spillerne som fikk sparken, skaffer seg nye kontrakter rimelig snart.

Scandinavian Poker Awards

Bjørn-Erik Glenne og Johnny Lodden vant hver sin kategori. Det ble igår avholdt en galla i København hvor man skulle kåre de beste spillerne i skadinavia i ulike kategorier. Det som er helt klart er at norden har de beste pokerspillerne i verden om man ser det i forhold til folkemengden.

Bjørn-Erik Glenne vant i kategorien Performance of the year og Johnny Lodden vant i kategorien Beste internettspiller.

De nominerte i de ulike kategoriene var:

Beste livespiller
Gus Hansen, Danmark
Bjorn Erik Glenne, Norge
William Thorson, Sverige – vant denne kategorien

Beste onlinespiller
Dennis ’Dazzy’ Plejdrup, Danmark
Johnny Lodden, Norge – vant denne kategorien
Erik Sagström, Sverige

Beste kvinnlige spiller
Anina Gundesen, Danmark – vant denne kategorien
Vivi Sæthren, Norge
Birgitta Johansson, Sverige

Rookie of the Year
Dennis ‘Dazzy’ Plejdrup, Danmark
Eirik Bjorklund, Norge
Mats Iremark, Sverige – vant denne kategorien

Amarillo Slim ranet igjen

Den legendariske pokerspilleren Thomas Austin «Amarillo Slim» Preston ble ranet søndag kveld. Han hadde akkurat kommet hjem fra en basketballkamp mellom Los Angeles Lakers og San Antonio Spurs da det skjedde. To maskerte ranere hadde klart å komme seg inn i leiligheten hans og hoppet på ham da han kom inn gjennom døren.

De bandt ham rundt armer og bein, de renset leiligheten for store pengesummer, to pistoler og et belte som han hadde designet selv, gravert «Amarillo Slim» i platina. Amarillo sier han vil ha tilbake det førti år gamle beltet og betaler gjerne en dusør for det.

De bevæpnete ranerne forsvant når de hadde funnet nok verdier å ta med seg. Den 78 årige Amarillo Slim ble ikke skadet under ranet og kom seg til slutt løs fra repene og fikk varslet politiet. Dette er andre gangen Amarillo Slim blir ranet på fire måneder. Les mer: Den legendariske Amarillo Slim sitt liv blir film. Nicholas Cage skal ha hovedrollen.

2018 NBC National Heads-Up Championship

Første omgang over.

Da er de endelig i gang med 2007 NBC National Heads-Up Championship. Etter pokernytt’s mening er dette en av de bedre tv-produksjonene av poker.

64 spillere blir delt inn i fire grupper, kløver, spar, hjerter og ruter. De spiller mann mot mann i sin egen gruppe helt til en spiller står igjen i hver gruppe. Etter dette blir det semifinale og finale.
Slik har det gått i første runde. Ted Forrest er regerende mester.

Kløvergruppen:
Humberto Brenes vant over Erik Seidel
Shannon Elizabeth vant over Rene Angelil
Jeff Madsen vant over Steve Zolotow
Vanessa Rousso vant over Erick Lindgren
Barry Greenstein vant over Carlos Mortensen
Huckleberry Seed vant over Patrik Antonius
Chip Reese vant over Paul Darden Jr.
Phil Laak vant over Marco Traniello

Disse kjemper i andre runde:
Jeff Madsen vs. Shannon Elizabeth
Vanessa Rousso vs. Barry Greenstein
Humberto Brenes vs. Phil Laak
Huckleberry Seed vs. Chip Reese