Spill mot Johnny Lodden og Tore Lagerborg

Tastet en null for mye – 300.000 borte sperringene fungerte ikke. En svensk spiller skulle overføre penger til sin Ladbrokes konto. Han tastet en null for mye og 300.000 kroner forsvant fra kontoen hans, selv om han ikke hadde dekning for dette beløpet. Da han skulle betale noen regninger oppdaget han feilen, -300.000 kroner på kontoen.

Spill mot Johnny Lodden og Tore Lagerborg

En sperre som er lovpålagt i EU fungerte ikke og dermed kunne overføringen skje. Ladbrokes Nordensjef Douglas Roos bekrefter til det svenske Aftonbladet at feilaktige transaksjoner har skjedd, og at feilen ligger hos Visa. Ladbrokes sier de betaler eventuelle rentetap for de enkelte spillerne.

EPT i Barcelona begynner idag Startskuddet for den trdje sesongen. I fjol deltog 327 spillere, og i år er det ny rekord med 480 spillere. Dette trots en buy in økning med € 1000. Turneringen starter onsdag og finalebordet går av stabelen på lørdag.

Vi håper på gode norske innsatser, i fjol ble beste nordmann Andreas Hagen som til slutt endte på en 19:e plass. Her er topplasseringene fra i fjol.

 Plassering  Navn  Land
 1. plass  Jan Boubli  Frankrike
 2. plass  Cjrister Johansson  Sverige
 3. plass  Patrik Antonius  Finland
 4. plass  Patrick Mårtenson  Sverige
 5. plass  Gus Hansen  Danmark
 6. plass  Anton Bergstrøm  Sverige
 7. plass  Dario Alioto  Italia
 8. plass  Romain Feriolo  Spania
 9. plass  Mika Puro  Finland
 10. plass  Jemil Butt  England
 19. plass  Andreas Hagen  Norge
 23. plass  Thomas Gundersen  Norge
 26. plass  Peter Olsen  Norge

Spill mot Johnny Lodden og Tore Lagerborg

Nå på lørdag arrangerer Betsson en online turnering hvor du kan slå ut proffene. Lørdag 16.september klokka 12.00 begynner turneringen. Det er Texas Hold’em no limit, shorthanded og $10 buy-in som gjelder. Du får $100 bounties om du slår ut noen av de fem Team Betsson proffene. Les mer om turneringen her.

Du kan også møte guttene mandag den 18.september, men da er det live i Oslo. 60 spillere går videre fra en satelitturnering som arrangeres på betsson.com den 14.september kl.19.00. Det er $10+1 i buy in, og Texas hold’em no limit som gjelder. Les er om hvordan du kan kvalifisere deg her.