Spill online mot Johnny Lodden kveld

Etter å ha diskutert dette frem og tilbake med sine advokater melder altså Pamela Anderson pass når det gjelder sitt pokerrom. Det ble en ganske populær plass for spillere etter et nært samarbeide med Doyle Brunson. Hun angrer hele satsningen på poker og sier at det endelig er over. Siten var oppe i fire måneder

Lodden og Lagerbord skriver bok

Johnny Lodden og Tore Lagerborg skal skrive en bok sammen. Boken skal ikke bare handle om pokerbasis, men også saker de to har opplevd på sine reiser sammen og beskrivelse av mange syke potter som de har spilt, dette skriver Lodden på sin hjemmeside. Arbeidet har ikke kommet igang ennå, så det drøjer nok en stund til vi ser den boken i handelen.

Spill online mot Johnny Lodden kveld

Norske casinoer på nett arrangerer turnering. Har du ikke Betsson konto kan du laste det ned her.

Spill online mot Johnny Lodden kveld

Klokken 19:00 ikveld kan du møte hele Team Betsson i en $10 turnering online. Du vil få $100 bounty om du klarer å slå ut noen av disse medlemmene.

Johnny Lodden = TB_bad_ip
Gunnar Østebrød = TB_Gunman
Tore Lagerborg = TB_lager
Karin Lundgren = TB_karin

Jonas Helness chipleader i Dublin etter dag 1a to andre nordmenn er også videre.

Jonas Helness er chipleader med over 117.000 chip. Dermed har oslogutten et godt utgangspunkt for dag to. Han spiller aggresiv poker og er en vanskelig nøtt for sine motspillere. Johnny Lodden og Rune Nicholaisen er også videre til dag to. Det er 51 spillere igjen fra dag 1a, og avragestack er 36.500 chips.

Daniel Negreanu i mobilen?

I-play er et selskap som tilbyr tjenester til mobiltelefonen. Daniel Negreanu har signert en kontrakt med I-play og de vil lansere over 100 videosnutter med Daniel, man kan også spille poker mot ham og etter nyttår vil man ha muligheten til å utfordre Daniel i pokertenkende. Det vil oppstå pokersituasjoner, du skal ta ett beslutt og du vil se hva Daniel ville ha gjort.