Svensk Pokersite i skattetrøbbel

De tidligere eierne til siten Multipoker er anmeldt av skattemyndighetene for grovt skatteunndragelse.

Multipoker som i 2005 ble solgt til Party Gaming for 120 millioner kroner har bedrevet siten fra svensk mark, men har ikke betalt skatt til Sverige mener de svenske skattemyndighetene. Dette skal ha foregått i årene før selskapet ble solgt.

Skattemyndighetene mener at de tidligere eierne har unnlatt å betale skatt for 500 millioner kroner.
Penger som nå står på utenlandske kontoer.

Selskapet som drev Multipoker var ifølge svenske Ekot registrert på Jomfruøyene i Vestindia, men skattemyndighetene mener altså at hele virksomheten har blitt styrt fra Sverige. Flere tidligere eiere har nå hørt av seg til de svenske skattemyndighetene for å endre sine ligninger i årene 2003-2005.

WPT – Dag tre er over

Da er dag tre over, og det er 33 spillere igjen. Dansken Mads Andersen har spilt stabil og tight poker og ligger på en andreplass med 1,033,000 chips. Svensken Mats Rahm ligger på en tyvende plass med 381,000 chips.

Svensk Pokersite i skattetrøbbel

Ellers kryr det av kjendiser i denne turneringen, Clonie Gowen og Mike Matusow har begge akkurat ryket ut av turneringen. Det er ennå mange kjendiser igjen, Joe Hachem, Michael Binger, Scott Fischman, Cyndy Violette, Chip Reese og Michael Mizrachi.

Chipleader er PPT vinneren Lee Markholt Jr, med over $1,400,000 chips. Jim Hanna har minst chips med 200.000. I morgen starter blindsen på 6.000/12.000 med en ante på 2.000.
To spillere fra Skandinavia er ennå med.

1-5 Premien er:
1. plass – $2,182,075
2. plass – $1,099,430
3. plass – $592,000
4. plass – $380,630
5. plass – $253,715

Xbox lanserer nytt pokerspill

World Series of Poker: Tournament of Champions. Activision sier i en pressemelding at de lanserer spillet, World Series of Poker: Tournament of Champions.

Historien begynner der du er en fersk proff, som blir lært opp av Chris «Jesus» Ferguson, 5 ganger bracelet vinner i WSOP. Du skal kvale din vei til finalebordet, der vinner´n tar alt. Du får kjempe mot kjente motstandere som Joseph Hachem, Phil “Unabomber” Laak og Jennifer Tilly. Tilsammen 20 proffer er med i spillet.

Activision har også lagt med teknologien Digimask, der du kan få «klistret» ansiktet ditt inn ved bordet, slik at du virkelig sitter ved siden av de kjente pokerspillerne.

Den riktige godbiten er vel at kommentatorene Norman Chad og Lon McEachern er med og gir sine syrlige kommentarer. Spillet lanseres i midten av desember.

Sam Farha viser skuespillertalent i ny spillefilm han har en rolle i filmen Lucky You. Filmen Lucky You som har premiere i USA i november, har ingen dårlig rolleliste, med navn som Drew Barrymore, Robert Duvall, Eric Bana og Robert Downey Jr er Sam Farha i godt selskap når det gjelder å være en god skuespiller.

Farha sier det var artig å spille inn filmen, det var mer som å se på en film enn å spille i den. Selv om all ventingen var helt forferdelig. Det kunne ta hele 10 timer for å spille inn en enkelt scene.

Sam Farha er født i Libanon, men bor nå i Houston. Han sier videre at han aldri vil flytte til Las Vegas, det er kun der han har sin jobb. Hjemme i Texas har han sitt vanlige liv, der han fordriver tiden med samboeren og trening blant annet.

Det har ikke lykkes pokernytt.no å få vite når filmen Lucky You har premiere i Norge.